• nl
  • en
  • pl

Wie zijn wij en wat doen we.

Gemotiveerde mensen voor iedere capaciteitsaanvraag

Level1Flex, Flex2You en HollandFlex zijn gespecialiseerde uitzendbureaus, gevestigd in Alphen aan den Rijn en opereren gezamenlijk onder de vlag van de FlexGroup. U heeft vast al eens ervaren hoe moeilijk het is om als werkgever in Nederland aan competente en betaalbare arbeidskrachten te komen. Nog lastiger is het om afscheid te nemen van slecht functionerend personeel. Voor situaties als deze heeft de FlexGroup de oplossing voor u: wij bieden u hardwerkend personeel aan, welke op basis van vaste of tijdelijke arbeidscontracten – en tegen zeer gunstige tarieven – voor u aan de slag gaan.

Betrouwbaar en faciliterend

De FlexGroup is een integere uitzendorganisatie, gespecialiseerd in het detacheren van Nederlands personeel en van medewerkers uit de EU-landen. Onze onderneming heeft een kantoor in Polen en professionele wervingskanalen in andere EU-landen. Met hen hebben wij een uitgebreid bestand opgebouwd van gemotiveerde en flexibele vaklieden die meerdere talen spreken en die graag in Nederland willen werken. De FlexGroup biedt hen Nederlandse lessen aan en werkgerelateerde cursussen, zodat zij zich persoonlijk ontwikkelen en aan uw verwachtingen voldoen.

Het inzetten van tijdelijk personeel via de Flexgroep heeft – naast de aantrekkelijke tarieven – nog meer voordelen. U bent niet gebonden aan langlopende arbeidscontracten, want zodra het werk is gedaan, neemt u afscheid van de arbeidskrachten. U heeft geen last van de administratieve rompslomp, die nemen wij u uit handen. Wij zorgen voor het contract en de personeelsadministratie. U houdt alleen het aantal gewerkte uren bij en zorgt voor een veilige en prettige werkomgeving die voldoet aan de arbo-wetgeving.

Onze medewerkers vallen onder de Nederlandse wetgeving, wat inhoudt dat zij een Nederlands sofi-nummer hebben en loonbelasting en premies sociale verzekering aan de Nederlandse overheidsinstanties worden afgedragen.

Continuïteit

Onze vaste klanten weten dat de FlexGroup zich onderscheidt in betrouwbaarheid en zorgvuldig opgebouwde relaties. Die goede naam willen wij graag behouden. Iedere opdracht is weer anders. Om zo goed mogelijk aan uw capaciteitsaanvraag te voldoen, bespreken wij uw wensen en bedrijfsprocessen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat wij zowel u, als ons personeel, waar nodig terzijde staan en intensief begeleiden.

Wij zijn ervan overtuigd dat je het personeel goed gemotiveerd houdt als je zorgt voor goede arbeidsomstandigheden. Daarom worden onze werknemers ondergebracht in  representatieve woningen met goede voorzieningen, en ontvangen zij het loon conform de geldende CAO van de desbetreffende branche waarin zij werkzaam zijn. En natuurlijk regelen wij vervoer van en naar het werk.